Menu

Menu Restauracji

  • Dania mięsne

  • Zrazy

    z nadzieniem staropolskim z burakami zasmażanymi i kremowymi ziemniaczkami

  • Polędwiczka wieprzowa

    z grzybami w śmietanie, z brokułami i puree ziemniaczanym

  • Kotlet schabowy

    z kością, z kapustą zasmażaną i młodymi ziemniaczkami

  • Policzki wołowe

    duszone w czerwonym winie z puree pietruszkowym, brokułami i marchewką

  • Pierś z kurczaka

    grillowana z warzywami i rukolą

  • Tagliatelle

    z kawałkami kurczaka ze szpinakiem

  • Kaczka

    z pierogami z kaszą gryczaną i burakami

  • Królik

    na puree z batatów z ziemniakami

  • Stek

    z opiekanymi ziemniakami, miksem sałat i sosem pieprzowym

  • Przystawki

  • Carpaccio wołowe

    z suszonymi pomidorami, rukolą i serem grana padano

  • Caprese

    z burakami, pomidorami i bazylią

  • Tarta

    z kurkami i serem pleśniowym

  • Sałatki

  • Sałatka cezar

    z ziołowymi grzankami i serem grana padano z dodatkiem pieczonej piersi kurczaka

  • Sałatka cezar

    z ziołowymi grzankami i serem grana padano z łososiem

  • Kompozycja sałat

    z pomidorem, ogórkiem, pomarańczą i szyjkami rakowymi

  • Sałatka z roszpunką

    z balsamiczną wątróbką, serem pleśniowym, jabłkami i sosem malinowym

  • Zupy

  • Krem z białych warzyw z grzankami i pesto

  • Rosół z kołdunami

  • Rosół z makaronem

  • Chłodnik litewski z jajkiem

  • Dania Rybne

  • Pstrąg pieczony w całości 

    z kompozycją sałat i pieczonymi ziemniaczkami i gzikiem

  • Sola na szpinaku z ryżem

  • Łosoś ze szpinakiem

    suszonymi pomidorami i puree z pietruszki

  • Desery

  • Sernik z konfiturą

  • Szarlotka na ciepło z gałką lodów

  • Pudding waniliowy z malinami

  • Fondant czekoladowy